Veelgestelde vragen


1. Kunnen feestjes ook op een ander tijdstip gehouden worden?

Op de website staan de tijden weergegeven. Deze tijden zijn zorgvuldig gekozen i.v.m. de andere kookactiviteiten die er plaatsvinden. Soms is er ruimte om een ander tijdstip te beginnen. Je kan dit altijd voorleggen. 
 

2. Hoe werkt een optie?

Je kan informeren naar de beschikbaarheid. Als het dagdeel beschikbaar is dan kan er een optie in het systeem worden gezet voor 3 dagen. Graag verzoeken wij je vriendelijk om na 3 dagen te laten weten of je het feestje geboekt wilt hebben of het geannuleerd kan worden. Uiteraard zijn hier geen kosten aan verbonden. 
 

3. Hoe kan ik een feestje boeken?

Je kan telefonisch of per mail laten weten of je het feestje wilt bevestigen. Je krijgt dan een bevestiging per mail toegestuurd.

4. Hoe gaat het met de betaling?

Je krijgt een paar dagen voor aanvang van het feestje een factuur toegestuurd aan de hand van het het aantal doorgegeven kinderen. Deze kan je per bank voor aanvang van het feestje overmaken of na afloop contant betalen.
 

5. Kan een feestje geannuleerd worden?

Het annuleren van een kinderfeestje is kosteloos tot 2 weken van te voren. Daarna worden er annuleringskosten in rekening gebracht. Het betreft 50% van het factuurbedrag.
 

6. Kunnen er ook kinderen met een allergie en intolerantie mee doen?

Ja, zeker, daar wordt altijd rekening mee gehouden. Voor het kind met een allergie of intolerantie wordt altijd een alternatief geboden. Bij een 3 uur durend feestje beginnen we het feestje met een lekkernij. Voor het kind met een allergie kan een alternatief geboden worden tegen betaling van €1,80 per lekkernij. Ook is het mogelijk om zelf een alternatief mee te nemen.

Soms is een kind zo allergisch of intolerant dat het van belang is dat de hele groep zonder het desbetreffende ingredient bakt of kookt i.v.m. de sporen. Je kan dan zelf een alternatief meenemen bv. meel of er wordt een toeslag gevraagd van €2,- per kind.

7. Krijgen de kinderen drinken bij het feestje?

Ja, bij een 3 uur durend feestje krijgt iedereen een sapje (van appels van eigen land). Daarna is er onbeperkt water en limonade. Het is mogelijk om extra sap te bestellen. Het tarief betreft €6,- per 8 bekers.
 

8. Uit welke thema's kan ik kiezen?

In principe kan je elk thema kiezen, als het maar een gerecht is of een favoriet voedingsmiddel. Kijk voor de thema's op www.soepa.nl/kinderfeestjes
 

9. Kunnen ouders erbij aanwezig zijn? 

Ja, dat kan. Meestal blijven ouders van de jarige erbij. Het is niet verplicht.